Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیأت دولت با تبریک میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) به همه مسیحیان ایران و جهان، گفت: میلاد حضرت مسیح (ع) را باید به همه مسلمانان جهان نیز تبریک بگوییم، او یکی از پیامبران بزرگ الهی است و این روز عیدی برای مسلمانان و مسیحیان بشمار می‌رود.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیأت دولت با تبریک میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) به همه مسیحیان ایران و جهان، گفت: میلاد حضرت مسیح (ع) را باید به همه مسلمانان جهان نیز تبریک بگوییم، او یکی از پیامبران بزرگ الهی است و این روز عیدی برای مسلمانان و مسیحیان بشمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جمهور افزود: حضرت عیسی مسیح (ع) پیامبر نور، دوستی، رحمت و مودت در میان مردم بود و قرآن کریم نیز به مسلمانان یادآور می‌شود که با اهل کتاب نقاط مشترک مهمی داریم که باید به آن‌ها توجه کنیم.

روحانی ادامه داد: خداوند به پیامبر اسلام (ص) یادآور می‌شود که اهل کتاب را نسبت به آنچه موجب وحدت آن‌ها با مسلمانان می‌شود، فرا بخوان؛ بنابراین ما باید به سمت دوستی و برادری با همه مسلمانان و اهل کتاب در چارچوب تعالیم اسلام بپردازیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: خداوند نسبت به بحث، مجادله و مناظره با اهل کتاب نیز در قرآن می‌فرماید: «جز آن‌هایی که فشار می‌آورند و ستمگر هستند هنگامی که با اهل کتاب مباحثه و صحبت می‌کنید به بهترین و نیکوترین شیوه با آنان رفتار کرده و سخن بگویید.»

روحانی تصریح کرد: باید از قرآن نسبت به سلوک با اهل کتاب و جهانیان و همزیستی مسالمت‌آمیز در این روز‌های مبارک بیاموزیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در این ایام برای ما ملموس‌تر شد که مشکلاتی که به واسطه فشار آمریکا و از لحاظ اقتصادی برای مردم وجود دارد، تنها منحصر به ملت ایران نیست، افزود: در اجلاس ۴ جانبه ایران، مالزی، ترکیه و قطر دیدیم که کشور‌های دیگر هم در تعامل با آمریکا با مشکلاتی مواجه هستند.

روحانی ادامه داد: یکی از سران کشور‌های حاضر در این اجلاس عنوان کرد که برخی سلاح‌ها را از آمریکا خریداری کرده و امروز که نیاز به قطعات و تعمیرات داریم، آن‌ها به گونه‌ای برخورد می‌کنند که باید چند برابر هزینه آن را پرداخت کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در زمینه مسایل بانکی و مالی اتفاق نظری در این اجلاس وجود داشت که جهان باید خود را از دلار خلاص کرده و راه‌حلی را پیدا کند، اظهار داشت: موضوع رمز ارزها، مبادله با پول ملی و مبادلات از طریق طلا مسایلی بود که در این اجلاس مطرح شد و مورد اتفاق‌نظر ۴ کشور بود که باید برای آن‌ها راه‌حل پیدا کنیم.

روحانی خاطر نشان کرد: مشکلاتی که امروز ملت بزرگ ایران با آن مواجه است، دیگران هم کم و بیش با آن مواجه هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز همه کشور‌ها از جمله کشور‌هایی که در اجلاس اخیر مالزی حضور داشتند، آمریکا را مقصر اصلی در ماجرای فشار به ملت ایران می‌دانند، گفت: هیچ کس در این مسأله تردید ندارد که جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود به طور کامل عمل کرده و در چارچوب صلح، ثبات و امنیت منطقه و جهان گام برداشته و این طرف مقابل است که تعهدات خود را زیر پا گذاشته است.

روحانی تصریح کرد: این موضوع مهمی است که امروز افکار عمومی فرهیختگان، سیاستمداران و حتی قدرت‌های سیاسی جهان نه تنها در دل بلکه با زبان به آن اعتراف می‌کنند که ایران راه و مسیر درستی را انتخاب کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها در ماه‌های اخیر به دنبال آن بودند که همه جا اعلام کنند، آماده مذاکره با ایران هستند و این ایران است که پای میز مذاکره نمی‌نشیند، افزود: این توطئه‌ای بود که هم در سازمان ملل و هم پس از آن در تعامل با دیگر کشور‌ها موفق به شکست آن شدیم و در سفر به ژاپن هم بار دیگر تکرار شد که ما در مذاکره و صحبت کردن با هیچ کس مشکلی نداریم.

روحانی ادامه داد: اگر امروز کشور‌های ۱+۵ نسبت به عمل به همه تعهدات خود اراده داشته باشند و بخواهند اشتباهات گذشته را جبران کنند، آماده گفتگو هستیم و اینطور نیست که بخواهیم بگوییم، راه بازگشت وجود ندارد؛ این موضوع را در سفر ژاپن به طور واضح بیان کردیم و در این راستا نیز پیشنهاداتی هم از سوی ژاپن و هم از سوی ما ارایه شد که آن‌ها را دنبال می‌کنیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: هیچ تردیدی نداریم، اگر امروز ملت ایران در دنیا عزیز بوده و سخن‌مان در جهان شنونده داشته و گوش شنوای فراوانی برای منطق ملت ایران وجود دارد، تنها به دلیل مقاومت و ایستادگی این ملت بزرگ است.

روحانی اظهار داشت: وقتی ملتی بزرگ در برابر فشار‌ها ایستاده و برغم سختی‌ها و مشکلات ایستادگی می‌کند، موفق خواهد شد.

رئیس جمهور افزود: هنگامی که رقم بزرگی از درآمد کشور دچار مشکل می‌شود، طبیعی است که این مشکلات به مردم منتقل می‌شود و اگر بخشی از منابع درآمدی ما به هر دلیل دچار مشکل شود، مردم آن را در زندگی خود احساس می‌کنند، اما در عین حال ملت ایران از لحاظ مقاومت، ایستادگی و هوشیاری نسبت به شرایط از آگاهی بالایی برخوردارند و مطمئن هستند این مقاومت ما را به موفقیت نهایی و پیروزی حتمی می‌رساند.

روحانی تأکید کرد: هیچ راهی برای دشمنان و مخالفان ملت ایران جز تسلیم در برابر اراده ملت وجود ندارد و این را با همه وجود لمس می‌کنیم، چرا که هر ماهی که می‌گذرد تلاش آن‌ها برای مذاکره و پیدا کردن راه‌حل بیشتر می‌شود. البته ممکن است راه‌حلی که آن‌ها ارایه می‌دهند، برای ما قابل قبول نباشد، اما اصل اینکه همه مطمئن هستند مردم ایران موفق بوده و سر تسلیم فرود نمی‌آورند، نکته مهمی است که امروز به خوبی ملموس است.

رئیس جمهور با بیان اینکه براساس آمار و ارقام، کارآفرینان و شرکت‌های دولتی و خصوصی در این ایام به خوبی فعالیت داشته‌اند، گفت: آمار ۹ ماهه کشور در تراز تجاری خارجی مثبت است و این به معنای آن است که صادرات و واردات غیرنفتی کشور متعادل بوده و حتی در برخی زمینه‌ها صادرات بیشتر بوده و امروز تراز تجاری ما مثبت است و این به معنای تلاش و کوشش همگان است.

روحانی افزود: اینکه در ۹ ماه اخیر بانک مرکزی همواره اعلام کرده که در سامانه نیما مشکلی برای پرداخت ارز برای واردات کالا‌های مورد نیاز کشور ندارد، نکته‌ای حائز اهمیت است و دولت برای هر چیزی که مورد نیاز است توان پرداخت دارد.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز با کشور‌های مختلف شیوه‌های جدیدی را برای تجارت یافته‌ایم و با کشور‌هایی نظیر هند، مالزی، ترکیه، چین و روسیه گام‌های جدیدی را در تجارت برداشته‌ایم.

روحانی خاطر نشان کرد: شرکت‌های ژاپنی در سفر اخیر به این کشور مشتاقانه اعلام کردند که دفاتر خود را در تهران تعطیل نکرده و به طور فعال با ایران در حال همکاری هستند، البته در برخی موارد همکاری‌ها کاهش یافته که به دنبال یافتن راه‌حل برای جبران آن هستیم.

رئیس جمهور افزود: در مجموع حرکت دولت، کارآفرینان و مردم درست است به گونه‌ای که براساس آمار سازمان برنامه و بودجه در رابطه با وضعیت خزانه کشور در ۹ ماهه اخیر ۲۶۱ هزار میلیارد تومان منابع درآمدی در این مدت استحصال شده است که هر چند نسبت به مصوب بودجه مقداری کمتر است، اما نسبت به وضع سال گذشته ۱۱۴ درصد است و این نشان می‌دهد که درآمد ما نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

روحانی ادامه داد: مصارف در ۹ ماه اخیر ۲۸۹ هزار میلیارد تومان و نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد بیشتر بوده است؛ درست است که مردم ما از لحاظ معیشتی دچار مشکلاتی شده‌اند، اما نسبت به آنچه دشمنان شایع می‌کنند که ایران دچار مشکل شده است، اینطور نیست که دولت نتواند کشور را اداره کرده و نتواند آنچه مورد نیاز و ضرورت مردم است را تأمین کند.

رئیس جمهور اظهار داشت: در ۹ ماه اخیر ۳۶ هزار و ۵۳ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های عمرانی از محل بودجه عمرانی کشور پرداخت کردیم که این رقم نسبت به سال گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.

روحانی با اشاره به اینکه شرایط کشور در زمینه منابع درآمدی، مصارف، مخارج و تأمین بودجه عمرانی نسبت به سال گذشته بهتر بوده است، گفت: می‌توانیم سال آینده هم شرایط بهتری را داشته باشیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: اگر دوستانی که نسبت به بودجه دولت برای سال آینده نقد می‌کنند، راه‌حل بهتری ارائه دهند ما از آن استفاده می‌کنیم، اما ما آنچه را فکر می‌کنیم که با همه تلاش امکان تحقق دارد محاسبه کرده‌ایم.

روحانی ادامه داد: با تلاش و کوشش عادی ممکن است برخی ارقامی که در بودجه آمده، مقداری درشت جلوه کند، اما حتماً با کوشش و تلاش بیشتر امکان دستیابی به آن وجود دارد و این وابسته به تلاش همه جانبه است و همه باید فعالیت کنیم تا به نقطه مطلوب برسیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمک معیشتی دولت به خانوار‌ها که از ماه گذشته پرداخت آن آغاز شده است، گفت: براساس آمار به ۱۷ میلیون و ۶۸۷ هزار و ۶۰۱ خانوار این کمک معیشتی پرداخت شده است که البته براساس اعلام نیاز و بررسی‌هایی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام داده این رقم افزایش خواهد داشت.

روحانی ادامه داد: مردم اطمینان و اعتماد داشته باشند که دولت ارائه این کمک معیشتی را برای کاهش مقداری از مشکلات آنان ادامه خواهد داد.

رئیس جمهور با اشاره به آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره طرح کمک معیشتی خانوارها، مبنی بر اینکه در استان‌هایی که مصرف بنزین آن‌ها بالاتر بوده، کمک معیشتی کمتری داشته‌ایم و در استان‌هایی که مصرف بنزین آن‌ها پایین‌تر بوده کمک معیشتی بالاتری انجام شده است، گفت: این موضوع نشان از این است که این اقدام دولت به اجرای عدالت کمک خواهد کرد، البته باید برای اجرای عدالت در کشور، گام‌های بیشتر و مهم‌تری برداشته شود.

روحانی با اشاره به ناسالم بودن هوا در برخی استان‌ها و شهر‌های کشور و اینکه بخاطر این شرایط مجبور به برخی تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات هستیم، گفت: ملت عزیز ایران می‌دانند که دولت‌های یازدهم و دوازدهم قدم‌های خوبی را در مسأله محیط زیست برداشته است که البته حتماً کافی نیست و باید تلاش کنیم تا راه‌حل‌های مناسب را برای کاهش آلودگی هوا پیدا کنیم و هر چه را که موجب آلودگی می‌شود کاهش دهیم.

رئیس جمهور تبدیل وسایل بنزینی و گازوئیل‌سوز به گازسوز، تلاش برای اصلاح سوخت موتور سیکلت‌ها و جدیت و تلاش مضاعف در اجرای طرح دوگانه سوز کردن خودرو‌ها را از جمله اقدامات مهم در این راستا دانست و گفت: اینکه مردم در این روز‌ها به وسایل نقلیه عمومی مانند مترو و اتوبوس پناه آوردند به معنای آن است که دولت و شهرداری‌ها باید همه دست به دست هم داده و ناوگان حمل و نقل عمومی را تقویت کنیم.

روحانی اظهار داشت: اگر وسایل نقلیه عمومی تقویت شود، هم آلودگی‌ها کاهش یافته و هم مردم دیگر نیازی به استفاده از وسایل نقلیه شخصی ندارند، بنابراین همه تلاش خود را بکار بگیریم تا مردم از هوای پاک و سالم برخوردار شوند و این جزو حقوق شهروندی مردم است که از هوای پاک و سالم استفاده کنند و باید مشکلات را در این راستا برطرف کنیم.

رئیس جمهور از وزرای راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، نفت، نیرو و رئیس سازمان محیط زیست و سایر مسئولانی که در این راستا می‌توانند نقش‌آفرینی کنند، خواست تا در راستای حل و فصل مشکلات و انجام اقدامات برای کاهش آلودگی هوا تلاش کنند.

روحانی ادامه داد: اقدامی که شرکت‌های دانش بنیان در راستای کاهش سفر‌های درون‌شهری برای انجام کار‌های روزمره انجام می‌دهند، بسیار مفید و در راستای رفاه مردم است.

رئیس جمهور ضمن ابراز امیدواری از اینکه با تلاش مسئولان، رضایت مردم بیشتر از گذشته شود، به انتخابات پیش روی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم باید خود را برای برگزاری انتخاباتی پرشور و حضور پای صندوق آراء آماده کنند.

روحانی افزود: اگر گله و شکایتی داریم، آن را بیان کنیم، اما اجازه ندهیم که این موضوع مانع حضور مردم پای صندوق آراء شود؛ ممکن است فرد مورد نظر ما کاندیدا باشد، اما به هر دلیلی حضور ندارد این نباید موجب مأیوس شدن شود، می‌توانیم نفر بعدی را که فکر می‌کنیم می‌تواند خوب کار کند، انتخاب کنیم.

رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد که ملت ایران بار دیگر انتخابات پرشوری را رقم بزنند و یک پیروزی و موفقیت بزرگ دیگری برای ملت ایران به ارمغان بیاید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن روحانی جلسه هیات دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۲۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیش‌بینی ۳۰ میلیارد دلاری تجارت بین ایران و امارات، از آماده‌سازی ۲۲ سند همکاری بین دو کشور در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و امارات برای امضا شدن خبر داد.

به گزارش ایسنا، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در ابوظبی برگزار شد.

آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده است. این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در همه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار شد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست قرار داشت.

پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار

مهرداد بذرپاش -وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات- در حاشیه نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه در ابوظبی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: بعد از حدود ۱۰ سال نشست کمیسیون مشترک همکاری بین دو کشور برگزار شد و در ابتدای آن ۲ سند در جهت رسمیت بخشی به خود کمیسیون به امضا رسید.

وی با بیان این که در مجموع ۲۲ سند از گذشته و در پی نشست‌های مقدماتی آماده شده که بین دو کشور به امضا برسد، گفت: در این نشست در بخش‌های مختلف گردشگری، تسهیل تردد تجاری، نقش هر کشور در کریدور شمال - جنوب، توسعه فعالیت‌های بندری، افزایش تعداد پروازها بحث و گفت و گو شد.

بذرپاش ادامه داد: توسعه فعالیت‌های بندری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در بنادر ایران یکی دیگر از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود. موضوع دیگر تسهیل فرآیندهای بانکی بود که یکی از مهم‌ترین پیش‌نیازهای تجارت و خواسته تجار ایرانی از امارات است که تبادلات مالی بانکی تسهیل شود و قول‌های خوبی در این زمینه داده شد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های خوبی را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به این که در سال گذشته تجارت بین دو کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری ما کشور امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم‌سازی زیرساخت‌های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

وی افزود: یکی دیگر از زمینه‌های همکاری بین دو کشور موضوع گردشگری است و هر دو کشور زیرساخت‌های مطلوبی را برای توسعه گردشگری ایجاد کرده‌اند.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق‌های بازرگانی دو کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت دو طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین دو کشور بود.

بذرپاش ادامه داد: مجموعاً با همه فشارهایی که کشور آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهد، مانعی برای توسعه همکاری‌ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت‌های دو کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روزها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم