Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ نخست وزیر مالزی با نزدیک شدن به آغاز اجلاس اسلامی کوالالامپور در پیامی به ضعف‌های جهان اسلام و راهبرد این اجلاس برای حل این ضعف‌ها پرداخت.  

به گزارش روزنامه مانیچی ژاپن ، ماهاتیر محمد در پیامی به وب سایت اجلاس اسلامی کوالالامپور نوشت: جهان اسلام گرفتار جنگ های بی‌پایان بوده و مدتهاست که با حکومتداری بد، فساد بومی و مکانی برای ایجاد تروریسم در ارتباط بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: ضعف و ناسازگاری مسلمانان به تبلیغات ضد اسلامی اعتباری بخشیده است.  

نخست وزیر مالزی تاکید کرد: ما همیشه تأمل کرده‌ایم که تمدن اسلامی چقدر بزرگ، غنی و قدرتمند بوده است. این یک فصل در تاریخ است و ما برای بازگشت آن آرزو می‌کنیم و در صورت عدم تلاش آرزوی تحقق قدرت جهان اسلام تنها در سطح آرزو خواهد ماند مگر اینکه کاری در این باره دست به انجام اقداماتی بزنیم.  

دفتر نخست وزیری مالزی روز سه شنبه نیز در پیامی اعلام کرد که اجلاس اسلامی کوالالامپور با هدف پیگیری اقدامات خاص برای کمک به مسلمانان تحت ستم، افراد زندانی یا اردوگاه‌های بازداشت و میلیون‌ها آواره به کشورهای غیر مسلمان به دلیل جنگ‌ها انجام می‌شود.  

حجت الاسلام و المسلمین روحانی رییس جمهوری به دعوت نخست وزیر مالزی برای شرکت در اجلاس سران کوالالامپور ۲۰۱۹ به مالزی سفر کرده و قرار است روز جمعه نیز عازم ژاپن شود تا با «آبه شینزو» نخست وزیر این کشور درباره توسعه روابط دوجانبه تهران - توکیو دیدار و گفت‌وگو کند.  

دکتر روحانی که برای شرکت در اجلاس سران کوالالامپور به مالزی سفر کرده است، روز چهارشنبه در دیدار «ماهاتیر محمد» نخست وزیر این کشور با بیان اینکه مسلمانان همه از یک خانواده هستند و باید نسبت به هم احساس مسئولیت داشته باشند، گفت: بسیاری از مشکلات مسلمانان بدلیل دخالت‌های آمریکا، نظیر تحریم علیه ایران است.  

روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در دو سال گذشته زیر فشار تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه بوده است، گفت: تحریم آمریکا علیه ایران با وجود قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل اجرا شده است و آمریکا بدون دلیل و بهانه از توافق برجام خارج شد.  

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه آمریکا در تحریم علیه ایران بدلیل مقاومت مردم ناموفق بوده است، گفت: در ۵ ماه گذشته برغم فشارهای حداکثری آمریکا، ما توانسته‌ایم وضع اقتصادی خود را بهتر کنیم.  

روحانی با اشاره به اهمیت روابط با مالزی برای جمهوری اسلامی ایران، بر توسعه و تعمیق روابط با این کشور در همه زمینه‌ها تاکید کرد و افزود: دو کشور باید همکاری‌های علمی و فناوری خود را گسترش دهند و حوزه‌های انرژی، صنعت و گردشگری، همکاری‌های دریایی، حوزه فناوری اطلاعات، می‌تواند عرصه‌های خوبی برای همکاری میان دو کشور باشد.  

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 مالزی ماهاتیر محمد قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد

 مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات شامگاه سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه عازم ابوظبی شد تا در اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی حضور یابد.

اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در ابوظبی برگزار می‌شود.

آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده است. این نشست پس از گذشت ۱۰ سال به‌ منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در همه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار خواهد شد.

علاوه بر حوزه‌های اشاره شده، توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به ویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست قرار دارد.

پیش‌بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

شایان ذکر است در حاشیه اجلاس  همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز در حاشیه کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور برگزار خواهد شد.

در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود به‌صورت رو در رو مذاکره خواهند کرد.

همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب و کار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه‌گذاری و تجارت و فرایندهای مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • آغاز به کار نشست مقدماتی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی